•                 Stołówka        

        •  

           

            Jadłospis  od  23.04 – 25.04.2025 r.

           

           

           

          ŚRODA   23.04.2025 r.

                     Gulasz z kaszą w jarzynach, surówka z kapusty kiszonej, 

           (skład surowcowy: mięso – łopatka wp., mąka typ 500, kasza pęczak, wiejska, marchew, seler, pietruszka, pory, kapusta kiszona, cebula, olej kujawski, śmietana 30%, przyprawy)

                   woda mineralna, jabłko, 

           

          CZWARTEK   24.04.2025 r.     

                      Zapiekanka z makaronem i z filetem z kurczaka z warzywami, (skład surowcowy: mięsny- filet z kurczaka: warzywny: kukurydza, brokuły, makaron świderki, pomidor cherry, masło extra, ser żółty, jaja, śmietana 30%, przyprawy)

               woda mineralna , jabłko

           

          PIATEK  25.04.2025 r.

                      Paluszki rybne, ziemniaki ,surówka z kapusty białej , (skład surowcowy: filety rybne – paluszki,  marchew, kapusta biała, jogurt, ziemniaki,  olej kujawski, )

                 woda mineralna, banan

           

            Potrawy mogą zawierać składniki, które mogą być przyczyną alergii lub nietolerancji np.: gluten, seler, pomidory, pietruszka, orzechy arachidowe, nasiona sezamu, orzechy, ryby, jajko, nasiona soi itp. mleko (łącznie z laktozą), gorczyca

          • Owoce cytrusowe: pomarańcze, cytryny, mandarynki, grejpfruty, banany, truskawki, poziomki, maliny

           

          Wszystkie alergeny są wymienione w Rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) Nr 1169/2011 z dnia 25.10.2011r., w załączniku Nr II

           

          Wyrazy pogrubione w tekście oznaczają alergeny (patrz legenda);          

              

           

    •  

       

       

      •  UWAGA !!! ​​​​​​​ Czynne są źródełka. Zakaz picia wody bezpośrednio z kraniku. Wodę należy wlewać do swoich butelek . Na stołówce woda podawana będzie tylko dzieciom chodzącym na obiady. 

      •  

                                       

         

                                                       INFORMACJA DOTYCZĄ

        Wpłaty na obiady dla uczniów naliczane są z góry i należy dokonywać w

        nieprzekraczającym

        terminie do 25 każdego miesiąca na nowy miesiąc.

        Wyjątek będą stanowić płatności za styczeń. W tym przypadku termin

        będzie podawany na stronie szkoły.

        Wpłat na konto należy dokonywać z odpowiednim wyprzedzeniem.

         

        Cena obiadu na m-c MAJ  2025 r. - 80,00 zł


        Wpłaty na m-c maj przyjmujemy do 25 kwietnia.
        (pieniądze powinny być już zaksięgowane w w/w terminie na koncie).
         Jeżeli nie zostanie dokonana wpłata,
        dziecko nie będzie mogło korzystać z posiłków w tym miesiącu.

        Na m-c maj płatności należy dokonać do 25 kwietnia.

        (pieniądze powinny być już na koncie)

          

                               Wpłaty za obiady dokonujemy tylko przelewem na konto bankowe Szkoły.

        Numer konta : 09 1020 1491 0000 4002 0098 1597

        WZÓR WPŁATY:
        adres odbiorcy:
        Szkoła Podstawowa Nr 7
        im. Jana Karnowskiego w Chojnicach
        ul. Tuwima 2 , 89-600 Chojnice
        W tytule przelewu proszę podać
        IMIĘ I NAZWISKO DZIECKA, KLASĘ
        ORAZ TYTUŁ WPŁATY.

        na obiady dla uczniów naliczane są z góry i należy dokonywać w

        nieprzekraczającym

        terminie do 25 każdego miesiąca na nowy miesiąc.

        Wyjątek będą stanowić płatności za wrzesień i styczeń. W tym przypadku termin

        będzie podawany na stronie szkoły.

        Wpłat na konto należy dokonywać z odpowiednim wyprzedzeniem.

    • Regulamin korzystania ze stołówki

      • Harmonogram wydawania obiadów

      •