Stołówka

Stołówka

        •                 Stołówka        

        • Jadłospis  od  16.06 – 18.06.2024 r.

           

          PONIEDZIAŁEK  16.06.2025 r.

                      Zupa jarzynowa: składniki: woda, ziemniaki, schab wieprz. marchew, kalafior, brokuł, fasola szp. groszek, brukselka, seler - korzeń, pietruszka - korzeń, por, śmietanka 30 % (skład: zawiera karagen), mąka pszenna, nać pietruszki, sól niskosodowa, przyprawy

                          chleb pszenno-żytni, jabłko

          chleb pszenno-żytni (składniki: mąka pszenna46%, mąka żytnia19%, zakwas piekarski mąka żytnia,

                woda, sól, drożdże, stabilizator:E170; stabilizator:E472; środki do przetwarzania mąki:E300, mak; enzymy)

           

          WTOREK 17.06.2025 r.

                       Udko z kurczaka pieczone, ziemniaki, fasolka szparagowa: składniki: filety z kurczaka, ziemniaki, olej rzepakowy, fasolka szparagowa, mąka pszenna, śmietanka 30 % (skład. zawiera karagen), sól niskosodowa, nać pietruszki, przyprawy naturalne.

                 woda mineralna, jabłko

           

          ŚRODA   18.06.2025 r.

                Bigos z bułką, składniki: mięso wieprzowe - łopatka, boczek wędz. olej rzepakowy, kapusta kiszona, kapusta biała, przyprawy, koncentrat pomidorowy30%, bułka zwykła

                woda mineralna, jabłko

           

           Bułka zwykła (składniki: mąka pszenna (62,5%), woda, drożdże, sól, glukoza; mąka sojowa;

           mąka ze słodu jęczmiennego, środek do przetwarzania mąki:E300; enzymy)

           

           

          CZWARTEK   19.06.2025 r.

                      Dzień Wolny

           

           

          PIATEK  20.06.2025 r.

                       Dzień Wolny

           

           

           

          Składniki / substancje powodujące alergie lub reakcje nietolerancji (zgodnie z zał. Nr II w  Rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) Nr 1169/2011 z dnia 25.10.2011r.) oznakowano w jadłospisie pogrubiona czcionką.

           

           

            J

           

    •  

       

       

      •  UWAGA !!! ​​​​​​​ Czynne są źródełka. Zakaz picia wody bezpośrednio z kraniku. Wodę należy wlewać do swoich butelek . Na stołówce woda podawana będzie tylko dzieciom chodzącym na obiady. 

      •  

                                       

         

                                                       INFORMACJA DOTYCZĄ

        Wpłaty na obiady dla uczniów naliczane są z góry i należy dokonywać w

        nieprzekraczającym

        terminie do 25 każdego miesiąca na nowy miesiąc.

        Wyjątek będą stanowić płatności za styczeń. W tym przypadku termin

        będzie podawany na stronie szkoły.

        Wpłat na konto należy dokonywać z odpowiednim wyprzedzeniem.

         

        Cena obiadu na m-c CZERWIEC  2025 r. - 85,00 zł


        Wpłaty na m-c maj przyjmujemy do 25 kwietnia.
        (pieniądze powinny być już zaksięgowane w w/w terminie na koncie).
         Jeżeli nie zostanie dokonana wpłata,
        dziecko nie będzie mogło korzystać z posiłków w tym miesiącu.

        Na m-c czerwiec płatności należy dokonać do 25 maja.

        (pieniądze powinny być już na koncie)

          

                               Wpłaty za obiady dokonujemy tylko przelewem na konto bankowe Szkoły.

        Numer konta : 09 1020 1491 0000 4002 0098 1597

        WZÓR WPŁATY:
        adres odbiorcy:
        Szkoła Podstawowa Nr 7
        im. Jana Karnowskiego w Chojnicach
        ul. Tuwima 2 , 89-600 Chojnice
        W tytule przelewu proszę podać
        IMIĘ I NAZWISKO DZIECKA, KLASĘ
        ORAZ TYTUŁ WPŁATY.

        na obiady dla uczniów naliczane są z góry i należy dokonywać w

        nieprzekraczającym

        terminie do 25 każdego miesiąca na nowy miesiąc.

        Wyjątek będą stanowić płatności za wrzesień i styczeń. W tym przypadku termin

        będzie podawany na stronie szkoły.

        Wpłat na konto należy dokonywać z odpowiednim wyprzedzeniem.

    • Regulamin korzystania ze stołówki

      • Harmonogram wydawania obiadów

      •  

         
  • Biuletyn informacji publicznej
    • Logowanie

  • Nasze media społecznościowe

  • Liczba wizyt

    liczba odwiedzin: 28252